Platt som en pannkaka

Dag 32: 29/7
Göteborg-Falkenberg 
11,6 mil

Jaa så platta var verkligen vägarna denna dag, och det firade vi såklart med pannkakslunch på vägen hem till Mimmi i Falkenberg.

Det känns skönt att komma ner längre och längre ner i landet och veta att backarna blir färre och lättare, dem beter sig här nere! VIVA HALLAND!
Hittade förövrigt ett perfekt Kisspaus-ställe hohoo


När vi tidigare i år var på langkawi i Malaysia träffade vi på ett trevligt par från mimmis hemby, glommen. Vi berättade då om vår cykelresa och skojade om att vi cyklar förbi er om några månader! Allt för ofta är det ju tyvärr mycket snack och lite verkstad om sådanant, sååå vi kände för att göra lite verkstad denna gång och hälsa på dess trevliga prickar. Husbeskrivningen var: "leta efter ett hus precis efter skolan, med en motorcykel på taket." 
Och ja, vi hittade motorcykelhuset och knackade på och dem blev ju mäkta förvånade när vi två faktiskt dök upp där. Sånt här e ju roligt! Mer sånt tack.

Efter ett antal trevliga pauser gled vi in på mimmis gata, där vi blev så fint omhändertagna av familjen. Såå Nice! 


Slängde ut brorsan från rummet, snodde dubbelsängen, drack upp all mjölk i kylskåpet, hängde och bärsade på stranden. Vi hade de gött alltså. Tack och bock Johanssons och Falkenberg! 

Idag hänger vi (som alla andra sol och öl-dyrkande semesterfirare) på stranden i Tylösand. Imon väntar hallandsåsen, så vi hörs om vi hörs. Om inte, så nådde vi ju iaf nästan fram till Skåne. 
Nu har vi pumpade däck iaf. Tack Ica! 

Ha de 
RSS 2.0